Начало Аксесоари

Аксесоари

Почистващите роботи са страхотен помощник вкъщи, но те също имат нужда от помощ, за да бъдат винаги под ръка и работещи правилно. Ето защо е важно да поддържате добре своя робот и редовно да подменяте частите, които изискват това. Открийте подходящите аксесоари за своя Ilife робот и се насладете на чист дом максимално дълго време.

Назад 16 продукта

Защо да изберете iLife?

Искате ли да разполагате с време за себе си и в същото време да се прибирате в чист и свеж дом? Ако да, то Ilife е вашето решение. От години ние създаваме прахосмукачки робот с основната идея не просто да почистват дома, но и да ви осигуряват уют, чистота и свободата, от която се нуждаете. Нашите роботи са от висок клас и ще направят всичко възможно да ви осигурят точно това.

Научете повече

Кой модел е за мен?

Домът ви е изцяло с твърди настилки или имате меки килими? Имате домашен любимец или малки деца, които играят навсякъде? Живеете в малък апартамент или в къща със стълби и много препядствия. Всички тези неща имат значение за вашия робот Ilife. Открийте кой от нашите модели ще може напълно да задоволи нуждите на вашето жилище от почистващ робот като си отговорите на тези въпроси.

Научете повече