Начало Статии Черен петък 2020

Черен петък 2020

Отново дойде времето на най-големите ежегодни намаления по магазините. Традиционно, и ние от ILIFE.BG ще се включим в промоцията със значителни намаления на някои от най-търсените ни продукти - моделите A80, V8s Plus, А4, А7, V5s Pro и други, както и на консумативите за тях. Срокът на промоцията е от 20-ти ноември до 29-ти ноември.

Промоционалните цени ще важат за наличните количества, като очакваме най-търсените модели да се изчерпят бързо. За да се възползвате от големите намаления, най-добре е предварително да подберете подходящия за вас робот и да го добавите в количката за пазаруване. Препоръчително е да създадете акаунт, чрез който в последствие само с няколко клика да завършите поръчката си. Поръчаните продукти може да заплатите директно с дебитна/кредитна карта, с наложен платеж на куриера или да разсрочите плащането на няколко вноски. Не забравяйте, че всички роботи може да закупите на изплащане с 0% оскъпяване. Нашият кредитен партньор е Unicredit Consumer Financing, който също е предвидил промоции по случай Черния петък. 

Всички поръчки ще бъдат обработени и изпратени възможно най-бързо. Очаквайте потвърждение от наш служител кога да очаквате поръчката си. 


Черният петък ще започне на 20-ти ноември, в 7:00 сутринта. Очакваме най-много посетители в първите часове на промоцията, така че побързайте да завършите поръчката на избрания от вас робот, преди количестата да се изчерпят. При необходимост от консултация при избора ни търсете на 0898614010.

 Забележка: от намалените филтри, четки и други консумативи максимално разрешеното количество в една поръчка е 5 бр. от всеки артикул.

Коментари