Почистващи роботи

Защо да изберете iLife?

Искате ли да разполагате с време за себе си и в същото време да се прибирате в чист и свеж дом? Ако да, то Ilife е вашето решение. От години ние създаваме прахосмукачки робот с основната идея не просто да почистват дома, но и да ви осигуряват уют, чистота и свободата, от която се нуждаете. Нашите роботи са от висок клас и ще направят всичко възможно да ви осигурят точно това.

Научете повече

Кой модел е за мен?

Домът ви е изцяло с твърди настилки или имате меки килими? Имате домашен любимец или малки деца, които играят навсякъде? Живеете в малък апартамент или в къща със стълби и много препядствия. Всички тези неща имат значение за вашия робот Ilife. Открийте кой от нашите модели ще може напълно да задоволи нуждите на вашето жилище от почистващ робот като си отговорите на тези въпроси. При необходимост се свържете с нас, за да ви дадем съвет!

Научете повече

Последни статии

Всички статии

Как да организирате пролетното почистване по-бързо и лесно?

Как да организирате пролетното почистване по-бързо и лесно? Знаем, че в слънчевите пролетни дни последното нещо, за което мислите и искате да правите е да се затворите вкъщи за пролетно почистване. За съжаление обаче няма как и все някой трябва да свърш

Прочети повече

Отзиви

Всички отзиви

Мечта за всяка домакиня и привилегия за всеки дом!

Петя Цакова

Страхотен подарък! Много съм впечатлена от възможностите на робота. Изключително удобство за облекчаване почистването на дома. Увеличава свободното време! Благодаря ви! Страхотни сте!

Darina Andreeva