iLife A8

Роботът А8 е за всеки който му е омръзнало от ежедневното почистване, но желае домът му да бъде винаги чист. Твоят нов верен помощник е iLife A8 който ще свърши досадната работа вместо теб. Той е всичко, от което се нуждаеш, ако искаш да забравиш какво е да чистиш с прахосмукачка както дома, така и офиса си. Избирайки него ще получиш:

  • Робот с голяма батерия, която работи до 90 минути;
  • Няколко различни опции за почистване, за да осигури идеално почистване и на най-трудно достъпните места;
  • Функция График, която позволява да настроиш робота и той да започне работа в определен час, без значение дали си вкъщи или не;
  • Система против падане, която ще го предпази от инциденти, ако в дома ти има стъпала или стълби;
  • Дистанционно управление, за да контролираш посоката на почистване;
  • Иновативна сканираща система, която сканира помещението в което работи робота за оптимално почистване;
  • HEPA филтър, който улавя и най-малките прахови частици. Идеален за страдащите от алергия.
a8_4_3_2.gif
699,95 лв. 639,95 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 639,95 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка и право на връщане
Вземи на изплащане
Гаранция
Характеристики
Време за работа
90 минути
Време за зареждане
3 часа
Батерия
Li ion/11.1V 2600 mAH
Ниво на шума
<50db
Капацитет на контейнера
0.3 Л
Система против падане
Да
Режими на почистване
Петно - осигурява спираловидно почистване с увеличаващ се радиус , По ръбове - използва се за почистване около стени и ръбове  , Автоматичен - комбинация от двата режима на работа , Максимален режим на засмукване - този режим е подходящ за почистване на килими
Система на почистване
2 главни четки(гумена,твърда) 2 странични четки
Допълнителни функции
Система против падане - робота е снабден с сензори който го предпазват от падане от стълби и други отвесни скосявания , Дистанционно управление -  може да управлявате прахосмукачката в желана от вас посока, също така може да включвате или изкючвате робота или да смените режима на почистване и др. , HEPA (хепа) филтър - иновативен филтър който успява да хване и най малките прахови частици, алергени, бактерии така въздухат във вашият дом или офис е чист и свеж , Автоматично презарежда - когато батерията на робота е почти изтощена отива сам до станцията за зареждане, в случай че не е свършил с почистването отива да до изчисти от където е спрял преди това. , Седмичен график - може да зададете график на работа на робота за цялата седмица, I-Voice асистент - робота ви казва коя функция използва в момента, и в случай че трябва да му се обърне внимание 
Размери
310*310*72mm
Тегло
5.2
Автоматично презареждане
Да
Дистанционно
Да
HEPA (хепа) филтър
Да
Доставка и право на връщане

Всички поръчки с безплатна доставка се изпращат с куриерска фирма Спиди. Пратката може да бъде изпратена и с друг куриер според желанието на клиента, в този случай клиента заплаща такса според тарифата на куриера.

Когато използвате метода бърза поръчка, въвеждате само телефона си и ние ще ви се обадим. Трябва да се от бележи, че ако направите поръчката в извънработно време, ще ви се обадим на следващия работен ден.

 

 

 

Предлагаме на нашите клиент безплатна доставка до офис на Спиди за всяка поръчка над 100 лв за цялата страна!

 

Ако клиентът не желае да се възползва от безплатна доставка до офис на Спиди, или поръчката е на стойносност по-малка от 100 лв, цената за доставка е следната:

- 15,99 лв. до точен адрес в страната

- 9,99 лв. до офиси на Еконт в страната

 

Срокове:

Доставка на територията на България - от 1 до 30 дни.

 

 

ВНИМАНИЕ: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест пред куриера преди заплащане. Прегледайте пратката, за да се уверите в целостта й и ни уведомете веднага при проблем, в противен случай iLife.BG не носи отговорност за счупени или повредени пратки.

 

Право на връщане:

Пазарувайте спокойно от iLife.bg - предоставяме на клиентите си 14 дневен тестов период, през който може да използвате устройството и след това да го върнете или замените, ако не сте доволни от него.

Условия:

  • Да пазите оригиналната опаковка и пълната окомплектовка на получения продукт. Пазете всичко, наистина всичко - кутии, книжки, найлончета и торбички

  • Имате право да тествате закупения продукт и да се уверите че Ви хареса, но сте задължени да го пазите в безупречно състояние и вид. Върнатия продукт трябва да бъде без следи от употреба, без драскотини, без следи от удари и с всички защитни покрития, които продукта е имал при получаването му.

  • Оригиналната опаковка, всички книжки и документи, вкл. документите за собственост, трябва да са здрави, да не са надраскани или повредени.

 

Ако желаете да върнете продукт закупен от iLife.bg, моля пишете на info@ilife.bg

Вземи на изплащане

Unicredit Consumer Financing

Вземете стоката, която желаете със стоков кредит от Unicredit Consumer Financing и се въпозлвайте от следните предимства:

  1. Кандидатстване само с лична карта

  2. Без скрити такси и комисиони

  3. Бързо одобрение

  4. Достъпни месечни вноски

  5. Възможност за сключване на застраховка с покритие на рисковете ''протекция на стоката'' и ''живот и безработица'' със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг    

 

Характеристики:  

1. Срок от 3 до 72 месеца.

2. Размер на стоковия кредит от 150 до 50000 лв.

3. Фиксиран лихвен процент за целия период.

4. Лихвените условия включват страндартна оферта, плюс периодични промоционални оферти.

5. БЕЗ обезпечение.

6. Не важи за стоки втора употреба, обновена и ремаркетирана.  

 

Как става покупката?

След като изберете  продукта, който желаете да закупите и се уверите, че той отговаря на условията, направете поръчката по стандартния начин - добавете продукта в кошницата и после попълнете данните за доставка. В коментара към поръчката посочете за колко месеца искате да разсрочите покупката или каква сума искате да плащате на месец, както и дали желаете да има първоначална вноска или не.

 

След като завършите заявката, наш предсавител ще се свърже с вас и ще ви обясни следващите стъпки от процедурата. Имайте готовност да предоставите лични данни, които са стандартните за лизингови договори -  имена, ЕГН, трудов договор (няма нужда да предоставяте самия трудов договор, но трябва да имате такъв от поне 6 месеца), постоянен адрес и тн. Данните ви се обработват и съхраняват според законовите постановления и се използват само за заявления за лизинг и обработване на поръчки. Одобрението най-често е в рамките на няколко часа, ако поръчката е направена в работно време.

 

От 1 юли 2018 година хартиените документи отпаднаха и всичко става по електронен път. Няма да получавате и разписвате никакви документи на хартия. При попълване на онлайн искането ще получите 6 цифрен идентификационен код чрез СМС, а след това договорът за лизинг ще ви бъде изпратен на попълнения e-mail. След като се запознаете с него, трябва да го потвърдите чрез линка в имейла. Когато получим потвърджение, че сте подписали договра, изпращаме стоката.  Цялата процедура по кандидатстване и одобрение отнема не повече от 30-40 минути.

Гаранция

Гаранция и гаранционни искове

a) Гаранционен срок

Гаранционният срок започва да тече от датата на приемане на поръчката от страна на клиента. Гаранционния срок на всички роботи е 2 години + 1 година опционално. Гаранцията не се отнася за консумативи (с изключение на батериите, чиито гаранционен срок е 6 месеца). Гаранционните искове се отнасят само в случаите на дефектирали при производството части или дефект, причинен по време на доставка. Препоръчваме ви да прочетете внимателно гаранционните условия и инструкцията за експлоатация преди първата употреба на уреда, а след това стриктно да следвате указанията, в т.ч. за поддръжка и почистване на продуктите. Неспазването на указанията за поддръжка и почистване, както и други дейности несъвместими с описаните в инструкцията за експлоатация, могат да доведат до анулиране на гаранцията.

б) Гаранционни искове

При поява на дефект по време на гаранционния срок, ако той не е причинен в резултат на неправилна употреба на уреда, клиентът има право на гаранционен иск.

в) Процес на гаранционния иск

Ако клиент желае да подаде гаранционен иск за продукт, закупен от онлайн магазина www.iLife.bg , той следва да се свърже оторизирания сервиз посочен в гаранционната карта или директно с електронния магазин. Ако се налага да изпратите продукта с куриер за гаранционно обслужване, се препоръчва да е в оригиналната си опаковка или в подходяща опаковка за транспортиране, тъй като доставчикът не поема гаранция за евентуални механични повреди, причинени по време на транспорта.

г) Обслужване на гаранционния иск

Сервизният център ще провери уреда и ще приеме или отхвърли иска като гаранционен, като информира клиента, по телефон или електронна поща, относно начинът, по който ще се действа спрямо гаранционния иск. След отстраняване на проблема, клиентът може да получи продукта си лично или чрез доставка. Срокът за отстраняване на проблема е не повече от 30 дни от датата на приемане на продукта, с изключение на случаите, когато изрично е уточнен друг срок. След изтичане на този срок, продуктът на клиента се счита за неподлежащ на сервизиране. Клиентът е длъжен да съдейства изцяло на сервизния център по време на отстраняване на проблема, обект на гаранционния иск.