Назад до Началната страница

Отзиви

Супер е работи ежедневно и безотказно!

Мария Димитрова

Страхотен подарък! Много съм впечатлена от възможностите на робота. Изключително удобство за облекчаване почистването на дома. Увеличава свободното време! Благодаря ви! Страхотни сте!

Darina Andreeva

Здравейте, вие сте едни от най - свестните и коректни хора който предлагат качествени неща. Благодаря ви от сърце. Бъдете здрави и успешни в своята кариера.

Emilia Iordanova

Купих v8s. Приятно изненадана съм от доброто почистване. Тиха е, събира повече от обикновена прахосмукачка заради страничните четки, които влизат навсякъде. Чисти и под мебели, когато може да влезе отдолу, обикаля крака на столове и маси. Това са положителните страни.
Сега нещата, които биха могли да бъдат по-добри:
Не може да се програмира край на почистването, за разлика от старта - работи, докато падне батерията. Това не е особено удобно, ако имате по-малка стая и бихте искали да е изчистена, като се приберете, и да преместите робота в друга стая или пък да измие пода - батерията ще е изтощена.
Понякога не успява да си намери станцията - вероятно е така заради разположението у нас, т.е. частен случай, но аз нямам пространство от 4 метра (по два метра в посока) и контакт, за да мога да поставя станцията за зареждане там.
Страхотен продукт, облекчава поддръжката в къщи неимоверно. Мога с чисто сърце да препоръчам.

Dessi Gateva

Мечта за всяка домакиня и привилегия за всеки дом!

Петя Цакова

Оставете своето мнение за iLife.bg на нашата Facebook страница!

loading...